Leírás
A tökéletes low carb piskóta titka:
A PaleOK Paleolit Natúr Piskóta mix egy gluténmentes lisztkeverék, ami szénhidrátcsökkentett piskóta sütéséhez lett tervezve, de valójában egy univerzális alapanyaggal van dolgunk. Ez a lisztkeverék sokoldalúan használható, gyors és egyszerű az elkészítése. Süthetünk belőle muffint, tortaalapot, kekszet vagy akár kenyeret is, hiszen nem tartalmaz hozzáadott cukrot vagy édesítőt, így sós péksüteményekhez is ideális.
Búzalisztmentes sütemények egészséges összetevőkkel!
Ez a páratlan piskóta mix búzaliszt helyett mandulalisztet és kókuszlisztet tartalmaz, melyek kiváló alternatívák, ha el szeretnéd hagyni a finomlisztet, az ízletes süteményekről viszont nem mondanál le! A mandulaliszt és a kókuszliszt is alacsony szénhidráttartalommal bír, ugyanakkor tápértékük páratlanul magas, így egészséges liszt alternatívák. Fogyókúra alatt is fogyasztható a PaleOK Paleolit Natúr piskóta mixből készített sütemény, csak cukor helyett válassz kalóriamentes édesítőszert, például steviát vagy eritritet.
Próbáld ki ezt a paleolit diétás receptet:
Hozzávalók 1db 860 g-os piskótalaphoz:12 db tojásfehérje, édesítő ízlés szerint, 12 db tojássárgája, 160 g paleo piskótamix.
Elkészítés: A tojásfehérjét az édesítővel kemény habbá verjük, hozzácsorgatjuk a tojássárgáját, belekeverjük a paleolit natúr piskóta lisztet. Fél centi vastag lapokat kenünk szilikonos sütőpapírra. 180 fokon 8-10 perc alatt készre sütjük.
Összetevők, tápértékek
Összetevők: mandulaliszt, kókuszliszt, sűrítőanyag: konjak gumi, rozmaring kivonat
Átlagos tápérték 100 g termékben: energia:2296 kJ/547 kcal zsír:46,2 g melyből telített zsírsavak:3,5 g szénhidrát: 7,3 g melyből cukrok: 1,3 g rost: 17,5 g fehérje: 25,3 g só: 0,02 g