Barion Pixel
Az oldalunk használatával hozzájárulsz a cookie-k alkalmazásához, amelyekről bővebben olvashatsz az Adatkezelési Tájékoztatónkban.

Fizetési tájékoztató

Az alábbi fizetési módokat választhatod webáruházunkban:

Bankkártyás fizetés - Barion: 
Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el.
A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.
INGYENES - A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen felára.
A bankkártyás és Barion tárcás fizetési módról bővebben itt tájékozódhatsz: Barion fizetési tájékoztató

 

Utánvétel: Az utánvéttel történő fizetés választásánál a szállítást végző futárnak kell kifizetni az áru ellenértékét (szállítási költséggel növelt összegben) és az utánvéttel történő fizetési mód díját. Az utánvéttel történő fizetési mód díja 290 Ft.

 

Banki átutalás (előre utalás): A rendelés ellenértéke, a rendelés teljesítése előtt átutalással is kifizethető. Fontos, hogy az átutalás megjegyzés rovatában fel legyen tüntetve a rendelés azonosítója. Külföldi bankon keresztül történő átutalásos rendelés végösszegét az OTP Bank Nyrt. aznapi deviza vételi árfolyama szerint kérjük számolni és elutalni.

Banki adatok
Cégnév: Fittpiac Kft.
Bankszámlaszám: 11734107-26078489-00000000
IBAN: HU79 1173 4107 2607 8489 0000 0000
SWIFT (BIC): OTPVHUHB
OTP Bank Nyrt.

A megrendelés akkor tekinthető elfogadottnak átutalásos vásárlás esetén, ha a termék(ek) vételára legkésőbb a rendelés leadását követő 24 órán belül átutalásra kerül. A beérkező átutalás feldolgozása 1-2 munkanap. A szállításra csak a befizetett összeg jóváírását, és a kifizetés feldolgozását követően kerül sor. A szállítás ideje a kiválasztott opciótól függően alakul, melyről a Vásárló megrendeléskor előzetesen tájékoztatást kap a szállítási információknál. Ha az átutalást teljesítő személy neve eltér a megrendelő személyétől, a közlemény rovatban az azonosító mellett ennek feltüntetése is szükséges. Amennyiben 5 napon belül nem érkezik meg bankszámlánkra a megrendelés végösszege, a rendelés automatikusan törlésre kerül rendszerünkből. A termékek kiszállítását, csak a fizetési tranzakció lezárását követően kezdjük meg.

 

PayPal

Fizess biztonságosan és egyszerűen PayPal számláddal, pluszköltségek nélkül.

Az oldal tetejére