Étrend-kiegészítők
BeastPink Water Loss 90 kapszula
GAL Glicin 250g
Gymbeam Smart Vege Meal Shake, csokoládé ízű 500g
Health Market ElektroMax italpor citrom 30db
Nature Cookta Aszkorbinsav 250g
Gymbeam Szinefrin tabletta 90db
GAL K-komplex + D3 vitamin 20ml
GAL Taurin Por 120g
GAL K2+D3 vitamin Forte 20ml
Health Market ElektroMax italpor citrom Mini 8db
GymBeam Melatonin 120 tabletta
Gymbeam Smart Vege Meal Shake, vanília ízű 500g
Gymbeam Hydrate+ elektrolit pezsgőtabletta 20db
BeastPink Appetite Control 120 kapszula
Beast Burn anyagcsere fokozó 120 kapszula
Puhdistamo Elektrolit mangó-narancs ízű italpor 240g
Nutriversum Elektrolit italpor kék áfonya ízű 320g
Nutriversum Vegan Pro fehérje, vanília 500g
GAL A-vitamin 30ml
GAL Halkollagén peptid 150g
GAL Magnézium L-laktát 180g
GAL Marhakollagén peptid Klasszik 300g
GAL K1-vitamin cseppek 30ml
GAL PrimaVie Shilajit (Múmijó) kapszula 60db
GAL Sertéskollagén peptidek 300g
GAL Marhakollagén peptidek argentin 300g
Vásárlóink visszajelzései
Az egészséges életmód legfontosabb építőköve a megfelelő tápanyag-, ásványi anyag- és vitaminbevitel
Manapság azonban számos olyan alapanyagot fogyasztunk, melyek előállításuk, termesztésük/tenyésztésük során jelentősen veszítenek ezekből, így szervezetünket sem látják el elegendő mértékben mikro- és makrotápanyagokkal. Az étrend-kiegészítő készítmények abban segítenek, hogy ezeket pótoljuk, hiszen amennyiben szervezetünk hiányt szenved valamilyen vitaminban, ásványi anyagban vagy tápanyagban, az egy sor kellemetlen tünetet idézhet elő, de akár betegségek kialakulásához is vezethet: jelentkezhet levertség, fáradtság, de alvási problémák, a koncentrációs képesség csökkenése, fizikai állapot romlása és sok egyéb kellemetlen tünet.
A legjobb étrend-kiegészítő készítmények a legfrissebb kutatásokra alapozva kerülnek kifejlesztésre, és a hatóanyagokat a legideálisabb arányban tartalmazzák. Ebben nem érdemes kompromisszumot kötni, ha szeretnénk, hogy a megvásárolt étrend-kiegészítők valóban ellássák szervezetünket a szükséges vitaminokkal, ásványi anyagokkal, tápanyagokkal.
Ismertető a kategória termékeiről:
A marhakollagén a bőr szépségéért, a porcok rugalmasságáért is felelősséget vállal
A marhakollagén természetes módon, állati porc, bőr, csont elfogyasztásával is bejuttatható a szervezetbe. Egy jó tányér csontleves vagy kocsonya igazán ütős kollagén forrás. Ugyanakkor ez az óriásfehérje túlságosan nagy a szervezet számára, emiatt az emésztése nehézkes.
A termékválasztékunkban szereplő marhakollagén mindezzel szemben hidrolizált, azaz a feldolgozása a testnek már gyerekjáték, akárcsak a felszívódása. A kollagén az emésztési, lebontási folyamat során előbb peptidekre, később aminosavakra bomlik, miután a bőrbe, csontokba, porcokba jutva már akadálytalan a beépülése, hasznosulása. Az előkészített, hidrolizált kollagén ajándék a szervezetnek, hiszen nem okoz problémát, nehézséget az emésztés során, ezért a felszívódása könnyű. A bőrbe, csontokba, porcokba jutva rögtön kifejtheti pozitív, rugalmasságot adó hatását. A kutatók külön vizsgálták, hogy melyik típusú kollagén az, ami a legnagyobb eredményességgel képes hasznosulni. Az előemésztett peptidek azok, amiknek a hatékonysága igazolt, ugyanakkor az is tény, hogy a gyomornak, illetve a bélnyálkahártyának a nem előemésztett kollagén a legtökéletesebb.
Az alapanyagot adó kollagén forrásai a legelőkön nevelkedett és fűvel táplált marhák. A szabad levegőn, kíméletes körülmények között tartott állatokból származó kollagén a kategória csúcsát képviseli. A marhakollagént naponta érdemes fogyasztani, bár íztelen, de enyhe szaga miatt célszerű narancslébe vagy például kávéba, más édes italba keverni. Naponta kétszer egy púpos evőkanál a javasolható adag, aminek az átlépése nem ajánlott.
A Gal magnézium laktát rendszeres fogyasztása duplán jó választás
A Gal magnézium laktát valódi ajándék az agynak és szívnek. A termék minőségének, komplexitásának köszönhetően a magnézium hasznosulása sokkalta kimagaslóbb, mint a többi magnéziumforrás esetében. A magnézium az a tápanyag, ami természetes formában is előfordul az emberi vérben, ugyanakkor a legtöbbször mégsem elegendő a mennyisége.
A Gal magnézium laktát szedésének beépítése a napi rutinba kiváló döntés, mivel az L laktát jótékony hatása is érvényre juthat a szervezetben. A tejsavnak két típusa a D és az L tejsav, amik a későbbiekben D és L laktáttá alakulnak a testben. Ahogy arra már fentebb utaltunk, az egészséges szervezetben az L laktát koncentrációja az, ami domináns. A D laktát tehát nélkülözhető, és pontosan ezért hiányzik a Gal által gyártott táplálék kiegészítőből. Ez miért olyan fontos? Azért, mert az L laktát a magnézium felszívódására is pozitívan hat, tehát nem elég, hogy a szervezet megfelelő minőségű, mennyiségű magnéziumhoz juthat, de még a hasznosulása is fokozódik az L laktátnak köszönhetően.
A legtöbb magnéziumforrás fogyasztására jellemző, hogy híg székletet eredményez. A Gal magnézium laktát szedése azonban nem jár együtt ilyen kellemetlen mellékhatással. Az adagolását ugyanakkor célszerű a következőképpen alakítani: naponta egy teáskanálnyi a javasolható mennyiség, ami két részletben beszedve garantáltan nem okoz hígabb székletet. Természetesen van, akinek egyben bevéve sem jelent semmiféle problémát, emésztési fennakadást. A lehető legideálisabb étkezés közben, folyadékba keverve fogyasztani.
A halkollagén peptid hasznosulása lekörözhetetlen
A kínálatunkban megvásárolható halkollagén peptid a csúcsot képviseli a kategóriájában. Ennek több oka is van. Egyrészt Neu5Gc mentes. Ez főleg azoknak nagyszerű hír, akik valamilyen autoimmun problémával élnek együtt, és kerülik a Neu5Gc -t. Számukra komoly gondot okozhatnának azok a termékek, amik nem ilyen minőségi forrásból készülnek.
Másrészt a halkollagén peptid már a kollagén egy előemésztett formája, ezáltal a felszívódása gyors, míg a hasznosulása maradéktalan. Ez az esetek többségében a sertés vagy marhabőr alapú készítményekről nem mondható el. Mindennek tetejében a Gal halkollagén terméke por állagú, azaz bármibe, bármikor belekeverhető. Mivel az íze semleges, ezért nem torzítja el a folyadékok eredeti ízét, állagát. A bevitele, bevétele ilyen módon abszolút egyszerű. Például a reggeli kakaóba, kávéba, vagy smoothie-ba is belekeverhető. Az előemésztett peptidek jellegzetessége, hogy a méretük 2000 Dalton alatti, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy a hasznosulása gyors és roppantul eredményes.
Viszonylag hamar, a szedését követően kis időn belül tapasztalhatóak azok a pozitív változások, amik reményében kollagén készítményt szedünk. Az ízületek és a test egésze kétségtelenül hálás lesz a gondoskodásért. A halkollagén peptid glicintartalma kimagasló, különösen a többi, sertésből vagy marhából készült kollagénhez képest. Napi 5-10 gramm fogyasztása javasolható. Az ajánlott dózist nem érdemes túllépni, mert általa nem érhető el több pozitív következmény.
A Gal D3 vitamin rendszeres alkalmazása az immunrendszer kiemelt támogatója
A D3 vitamin elengedhetetlen a szervezet egészséges működéséhez, valamint az immunrendszer védekezőképességének fenntartásához. Mivel segíti a kálcium és a foszfor felszívódását, így nagyban hozzájárul csontozatunk egészségéhez. A Gal D3 vitamin kókuszolajban oldott D3 vitamint tartalmaz, mégpedig nagy dózisban. Az adagolása könnyű, a cseppes formulájénak köszönhetően gyakorlatilag bármilyen ételbe belecsempészhető, így akár gyerekek számára is könnyen adagolható.
A Gal D3 vitamin az immunrendszer erősítésében főszerepet vállalhat. A kutatások egytől-egyig arra hívják fel a figyelmet, hogy a szervezet védelmi rendszerét jelentősen segítheti a D3 vitamin pótlása. A D-vitamin köztudottan a zsírban oldódó vitaminok közé tartozik. Ez azért fontos információ, mert csak megfelelő tápanyag környezetben képes megfelelőképpen felszívódni és ezzel párhuzamosan természetesen hasznosulni is.
Ezért annyira különleges a Gal D3 vitamin terméke, mert minőségi forrásból származó pálma- és kókuszolajból nyert mct olajban oldott D3 vitamin. Már eredendően tartalmazza azt a zsíros közeget, amiben oldva a szervezetbe jutva könnyen hasznosul.
A kollagénkészítmények csúcskategóriája: marhakollagén peptid argentin
A marhakollagén egy speciális óriásfehérje, ami elengedhetetlenül fontos egészségünk megőrzése szempontjából. Okkal jelenthetjük ki, hogy a kollagén a fiatalság elixírje, elvégre a megfelelő kollagénbevitel döntő szerepet játszik az öregedési folyamatok lassításában. Mind a ráncok megjelenése, mind pedig a korral járó fizikai hanyatlás gyorsabban zajlik, ha elégtelen mennyiségű kollagén jut a szervezetünkbe. Kollagént természetes módon a szervezetünk is elő tud állítani, ám az évek múlásával ez a képességünk rohamosan csökken, és már fiatal felnőttként szükségessé válik, hogy elkezdjük kívülről is pótolni a kollagént akár étrend kiegészítő formájában.
Mely kollagén hasznosul a legjobban?
A hidrolizált kollagén célja, hogy minél könnyebben tudja szervezeted hasznosítani azt. A marha kollagén peptidek felszívódása és hasznosulása nem okozhat semmiféle kihívást, lévén az emésztőszervrendszer egyszerűen és gyorsan képes emészteni azt. Az előkészített marhakollagén nem terheli meg a gyomrot. Az előemésztett peptidek hatékonysága orvosilag is bizonyított tény, mivel a kutatók célzottan vizsgálták, hogy melyik az a kollagén, ami a legnagyobb hatást fejti ki. A marhakollagén peptidek beépülése a csontokba, ízületekbe, porcokba, inakba igen hatékony.
Ha elegendő mennyiségű és magas minőségű kollagént veszünk magunkhoz, azt meghálálja a bőrünk, hajunk, körmeink, csontjaink, izmaink, inaink és ínszalagjaink. A kollagén pótlása ráadásul napi szinten ajánlott a maximális hatás érdekében.
A napi adag (2x1 púpos evőkanál) átlépése nem ajánlott. A rendszeres fogyasztás ebben a helyzetben is kulcsfontosságú, ellenkező esetben a termék nem képes kifejteni a rugalmasságot adó pozitívumait. A marhakollagén ugyan színtelen, viszont valamennyire érzékelhető a szaga. Ezért a por állagú készítményt célszerű innivalóba tenni. A kiváló oldódásának köszönhetően pár pillanat után már kortyolható is. A bőr, az ízületek, a csontok és az inak kivétel nélkül meghálálják a gondoskodást.