Barion Pixel
Az oldalunk használatával hozzájárulsz a cookie-k alkalmazásához, amelyekről bővebben olvashatsz az Adatkezelési Tájékoztatónkban.

Tudástár

Rettentő sokan szenvednek tápanyaghiánytól, vitaminhiánytól, ételallergiától, emésztési zavaroktól, krónikus gyulladásoktól, hormonális zavaroktól. Csak kevesen vannak tisztában vele, hogy életminőségükön és egészségükön a táplálkozási szokások megváltoztatásával elképesztő sokat tudnának javítani! Sokak számára az egészséges táplálkozás önmagában is elhozhatná a teljes gyógyulást.

Manapság a boltok polcai tele vannak üres kalóriákkal, szénhidrátbombákkal, tápanyagszegény élelmiszerekkel. Ha nem iktatjuk ki ezeket az étrendünkből, egészségi állapotunkban sem számíthatunk javulásra, ám további hanyatlásra és egészségromlásra annál inkább.

Egészséges életmód nincs tudatos táplálkozás nélkül. Ezáltal tudunk mindent megtenni, hogy étrendünkkel minél több tápanyagot juttassunk be szervezetünkbe, és a szükséges mikro- és makrotápanyagok rendelkezésünkre álljanak. Helyes táplálkozással az elengedhetetlenül fontos vitaminokhoz is hozzájuthatunk, de hogy mindenből elegendő mértékben jusson be a szervezetünkbe, minőségi vitaminkészítményekkel és étrend-kiegészítőkkel is pótolhatjuk, amit szükséges.

Az egészséges táplálkozás és ásványi anyagokban, vitaminokban gazdag étrend hozzásegít, hogy energiaszinted kiegyensúlyozott legyen, pihentetően tudj aludni, vércukorszinted stabil legyen, jól tudj koncentrálni, elkerüld a gyulladásokat és emésztési panaszokat. Összességében pedig jól fogod érezni magad a bőrödben!

Ha szeretnél fogyni vagy csak elkerülni a hízást, akkor a legfontosabb, hogy a táplálkozásodat vedd kézbe, és a rossz szokásokkal számolj le. A fogyás 70%-ban az étkezésen múlik, a sport pedig a maradék 30%-ban játszik szerepet, és leginkább a formához járul hozzá, tehát a sikeres fogyás érdekében a tányérod tartalmát kell felülvizsgálni!

Az oldal tetejére