Leírás
Bio Tápiókaliszt - természetes, gluténmentes liszt, tökéletes főzéshez, sütéshez, de az ételek pépesítéséhez/besűrítéséhez is.
A BIO tápiókalisztet tápiókából készítik, ami a manióka gyökérgumójából nyert keményítő. Tökéletes komplex szénhidrát forrás, alacsony koleszterin tartalommal, zsír nélkül. Egészséges receptek elkészítésére, főzésre és sütésre, levesek, mártások és főtt ételek sűrítésére, vagy zselatin pótlóként is alkalmas. Ebből a gluténmentes lisztből készült pékáru pár nappal tartósabb mint az átlagos liszt, ezen kívül könnyű és kevésbé morzsolódik.
A BIO Tápiókaliszt előnyei:
- gluténmentes liszt
- komplex szénhidrát forrás
- zsírmentes
- egészséges receptek elkészítésére, főzésre és sütésre egyaránt alkalmas
- a tészta finomítására és sűrítésére is alkalmas
Összetevők, tápértékek
Összetétel:
100% keményítő a manióka gyökérgumójából
Tápanyagtáblázat:
Tápanyag | 100 g-ban |
---|---|
Energiatartalom | 1485 kJ / 350 kcal |
Fehérje | 0,5 g |
Zsír | 0,5 g |
ebből telített | 0,1 g |
Szénhidrát | 86 g |
ebből cukor | 0,5 g |
Rost | 0,9 g |
Só | 0,1 g |
Allergénmentes
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.