Barion Pixel
Az oldalunk használatával hozzájárulsz a cookie-k alkalmazásához, amelyekről bővebben olvashatsz az Adatkezelési Tájékoztatónkban.
860 Ft
Menny.:db
Gluténmentes, fűszeres alap, amelynek segítségével könnyedén készíthetünk ebédet vagy vacsorát.
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 1.075,00 Ft/100g
Várható szállítás: 2024. május 21.
Nem értékelt
Termék címkék:
Szafi

Szafi Reform Kínai édes-savanyú csirke alap 80g

860 Ft
Menny.:db

Leírás

Felhasználási javaslat:

Kínai édes-savanyú csirke

Hozzávalók (4 adaghoz):

  • 70g paradicsomsűrítmény                
  • 80 g Szafi Reform Kínai édes-savanyú csirke alap
  • 800 g csirkemell
  • 3dl víz
  • 1dl ananászlé (pl. a befőtt leve)
  • 1 db pritamin paprika
  • 1 db vöröshagyma
  • kb. 200 g ananászbefőtt

Elkészítés:

2 evőkanál bármilyen olajon süssük fehéredésig a kockára vágott csirkemellet (ha vizet engedne a hús, azt öntsük le róla).

Majd adjuk hozzá az aprított hagymát, kockára vágott paprikát és szintén kockára vágott ananászt,

 és főzzük további 10 percig.                     

Közben keverjük ki a Kínai édes-savanyú alapot a vízzel, ananászlével, sűrített paradicsommal és öntsük a húsra, végül keverjük jól el, és kevergetve főzzük 5 percig.                   

Összetevők, tápértékek

Összetevők: Fűszerkeverék (só, paprika, vöröshagyma, gyömbér, kurkuma, koriander, görögszénamag, sárgarépa, mustármag, római kömény, cayennebors, petrezselyemlevél), tápiókakeményítő, édesítőszerek (eritrit, sztéviából származó szteviol-glikozidok /E960a/ ), savanyúságot szabályozó anyag (citromsav).

A termék szezámmagot, zellert, dióféléket, szulfitokat, csillagfürtöt tartalmazhat!

Átlagos tápérték

100 g poralapban

energia:

853 kJ / 202 kcal

zsír:

2 g

- amelyből telített zsírsavak:

0,4 g

szénhidrát:

73,4 g

- amelyből cukrok:

4 g

- amelyből poliolok:

33,7 g

rost:

6,6 g

fehérje:

3 g

só:

3,99 g

Túlzott fogyasztása hashajtó hatású lehet!

Száraz, hűvös helyen tárolandó!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére