Leírás
Sokrétűen alkalmazható konyhai csodaszer
A Nature Cookta Útifű maghéj liszttel az egyik legsokrétűbben alkalmazható konyhai alapanyagot szerezheted be. Az útifű maghéj liszttel könnyedén és hatékonyan sűríthetjük ételeinket, egyszerűbben, mint a hagyományos zselatinnal
Egyszerű használat és számtalan felhasználási lehetőség
Az Útifű maghéj liszt kiemelkedő tisztaságú és költséghatékony termék, amely számtalan felhasználási lehetőséget kínál a konyhában. Mártásokhoz, ételek sűrítéséhez, sütemények, tortakrémek készítéséhez is utánozhatatlan összetevő.
Népszerű ősi növény - Az útifű maghéj
Az Útifű maghéj, Nyugat-Ázsiában és Indiában őshonos növény, melyet egyiptomi vagy indiai bolhafűnek is neveznek. A homokos, mediterrán vidékek lakója, az ajakosvirágúak rendjébe, az útifűfélék családjába tartozik. Régóta hasznosítják a magját és a maghéját a gyógyászatban, valamint teát és salátát is készítenek belőle.
Útifű maghéj az egészséges konyhában
A Nature Cookta Útifű maghéj liszttel készíthetünk ízletes kenyeret, péksüteményeket és egyéb fogásokat. A rendkívüli folyadékfelszívó képessége miatt ideális a főzelékek, mártások, szószok sűrítésére és zselés állagú finomságok készítésére. Az útifű maghéj liszttel elkészített ételek nemcsak tökéletes állagúak, hanem rostban gazdagok is.
Fontos tudnivalók a fogyasztásról
Fontos, hogy az útifű maghéj liszt fogyasztása mellett megfelelő mennyiségű vizet is fogyasszunk. A kísérő folyadék mennyisége grammonként 30 ml. Emellett hangsúlyozzuk, hogy az útifű maghéj liszt sem helyettesíti az egészséges életmódot és a változatos, kiegyensúlyozott étrendet, de értékes alapanyagként szolgál az egészséges ételek elkészítéséhez.
Összetevők, tápértékek
Összetevők: útifű maghéj liszt