Barion Pixel
Az oldalunk használatával hozzájárulsz a cookie-k alkalmazásához, amelyekről bővebben olvashatsz az Adatkezelési Tájékoztatónkban.

Kívül roppanós, belül puha ketokenyér

Alacsony szénhidráttartalmú keto kenyér, rozskenyér ízvilágával és megjelenésével, ketogén diéta alatt is ideális.
A rozskenyér hangulatát és ízvilágát idézi ez az alacsony szénhidráttartalmú, ketogén diéta alatt is fogyasztható kenyér.

 

A bambuszrost lisztnek köszönhetően lágy ízű és textúrájú, puha és könnyed. A szezámmaglisztnek és útifű maghéjnak köszönhetően pedig roppanós kérgűre sül, miközben belül puha és foszlós marad.

Hozzávalók:
▪️ 50 g bambuszrost liszt
▪️ 20 g útifű maghéj
▪️ 30 g szezámmagliszt (ezt ugyanebben az arányban helyettesítheted lenmagliszttel vagy tökmagliszttel is)
▪️ 8 g sütőpor
▪️

Először a száraz alapanyagokat keverd össze, azután add hozzá az alábbiakat:
▪️ 2 evőkanál almaecet
▪️ 25 g kókuszolaj felolvasztva
▪️ 4 tojás
▪️ 50 ml kókusztej
Keverd simára és formázz cipót. Vagdosd be kicsit a tetejét.

Sütés: 180 fokon 1 óra

Frissen sült keto kenyér ropogós kérgű, egészséges alternatív lisztekből készült, alacsony szénhidráttartalmú diétákhoz megfelelően. Ropogós kérgű keto kenyér bambuszrost lisztből, szezámmaglisztből és útifű maghéjból, belül puha és foszlós textúrával.

Mentsd el ezt a receptet a kedvenceid közé, ha tetszett! Fusd át a többi low-carb receptet is, és tárazz be az egészséges finomságokból!

 

A legfrissebb receptekért kövess minket instagramon is!

Az oldal tetejére