A bambuszrost lisztnek köszönhetően lágy ízű és textúrájú, puha és könnyed. A szezámmaglisztnek és útifű maghéjnak köszönhetően pedig roppanós kérgűre sül, miközben belül puha és foszlós marad.
Hozzávalók:
▪️ 50 g bambuszrost liszt
▪️ 20 g útifű maghéj
▪️ 30 g szezámmagliszt (ezt ugyanebben az arányban helyettesítheted lenmagliszttel vagy tökmagliszttel is)
▪️ 8 g sütőpor
▪️ Só
Először a száraz alapanyagokat keverd össze, azután add hozzá az alábbiakat:
▪️ 2 evőkanál almaecet
▪️ 25 g kókuszolaj felolvasztva
▪️ 4 tojás
▪️ 50 ml kókusztej
Keverd simára és formázz cipót. Vagdosd be kicsit a tetejét.
Sütés: 180 fokon 1 óra
Mentsd el ezt a receptet a kedvenceid közé, ha tetszett! Fusd át a többi low-carb receptet is, és tárazz be az egészséges finomságokból!