Igazi superfood bonbon chia maggal, acai porral.
Töltelék:
▪️ 500 g mascarpone
▪️ 3 csapott ek chia mag
▪️ 1 csapott ek acai por (kakaó is megteszi)
▪️ 1 lime leve
▪️ Borchers Xilit vanillin vagy vanília aroma ízlés szerint
▪️ Édesítő ízlés szerint
Keverd össze a hozzávalókat, és hagyd egy órán át szobahőmérsékleten állni. Töltsd praliné formába vagy szilikonos jégkockatartóba. Hagyd megfagyni, és fagyott állapotban szedegesd ki őket a formából.
Csokiöntet:
▪️ 1 tábla étcsoki (100 g) felolvasztva
▪️ 20-30 g vaj olvasztva
▪️ Édesítő ízlés szerint
Keverd össze a felolvasztott vajat és csokit. A fagyott bonbonokat mártogasd bele.
A fagyott golyókat mártsd csokiba, és ha szeretnéd szórni valamivel (én chiát szórtam rá), akkor még addig tedd meg, amíg a csoki meg nem szilárdul.
Cukormentes bonbon acai porral: mutatjuk videón is!
Mentsd el ezt a receptet a kedvenceid közé, ha tetszett! Fusd át a többi diétás desszert receptet is, és tárazz be az egészséges desszert ötletekből!