Leírás
Acai por bio minőségben!
A Borchers Bio acai por készítésénél a gondosan kiválogatott acai bogyók pépét közvetlenül a betakarítás után dolgozzák fel, majd fagyasztva szárítják. A feldolgozás során így marad meg a legtöbb természetes E-vitamin, magnézium és kalcium, valamint a finom gyümölcsaroma, enyhén csokoládés jegyekkel. Az acai pálma apró gyümölcsei Brazília trópusi napsütése alatt érnek, és erőteljes, sötétlila színükkel és jellegzetes ízükkel friss lendületet visznek étrendedbe. Az acai por finom összetevője lehet például turmixoknak, smoothieknak és gyümölcsleveknek. Az acai por müzlihez, túróhoz vagy joghurthoz is adható.
Milyen hatásai ismertek az acai pornak?
Az acai bogyó gyümölcséből készült pornak igen magas a rost-, antocianin és antioxidáns tartalma.
Mivel egyebek mellett tartalmaz káliumot és magnéziumot, így az elektrolitok pótlásában is segít. Alacsony szénhidráttartalmú diétákba is nagyszerűen beilleszthető akár kávéba vagy smoothie-ba keverve, de teaként fogyasztva is.
Hozzájárulhat:
▪️ az egészséges emésztéshez
▪️ az egészséges szívműködéshez
▪️ az immunrendszer ellenálló képességének növeléséhez
▪️ bőrünk és hajunk szépségéhez
Összetevők, tápértékek
Összetevők: acai por*, *ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból
Nyomokban dióféléket és földimogyorót tartalmazhat.
Átlagos tápértékadatok | 100g termékben: |
Energia | 2172 kJ / 527 kcal |
Zsír | 45 g |
- amelyből telített zsírsavak | 11 g |
Szénhidrát | 8,5 g |
- amelyből cukrok | 1 g |
Rost | 27 g |
Fehérje | 8,6 g |
Só | 0,16 g |