A lenmaglisztnek diós aromája van, ami a fűszerekkel és a sós ízzel nagyon összeillik!
Hozzávalók:
▪️ 2 fej vöröshagyma
▪️ 3-4 gerezd fokhagyma
▪️ kókuszolaj
▪️ 2 szál fehérrépa
▪️ 300 g gomba
▪️ 1 nagy üveg befőttes zöldbab
▪️ 500 g csirkemell
▪️ 200 g kolbász (nálam snack kolbász került bele)
▪️ 2-3 ek lenmagliszt
▪️ pirospaprika és fűszerek ízlés szerint
▪️ 5 liter víz
Az apróra vágott hagymát és foghagymát üvegesre pirítottam. Pirospaprikával szórtam, majd a csirkét ezen kissé előpirítottam. Hozzáadtam a többi hozzávalót, és felöltöttem vízzel. Kb. 1 órán át főztem, a végén pedig hozzáadtam a lenmaglisztet (csak beleszórtam a levesbe).
Fel lehet önteni pici tejszínnel is!
Mentsd el ezt a receptet a kedvenceid közé, ha tetszett! Fusd át a többi low-carb főétel receptet is, és tárazz be az egészséges recept ötletekből!