Barion Pixel
Az oldalunk használatával hozzájárulsz a cookie-k alkalmazásához, amelyekről bővebben olvashatsz az Adatkezelési Tájékoztatónkban.

Tonhalas-olívás lepénykenyér Fibriya Péksütemény rostmixből

Mediterrán ízek liszt nélkül: tonhalas-olívás lepénykenyér Fibriya Péksütemény Rostmixből, szinte 0 g szénhidráttal.
Egy egyszerű, mégis különleges sós, mediterrán finomságot mutatunk. Ezt a tonhalas-olívás lepénykenyeret könnyen össze tudod dobni, és ha van airfryer-ed, akkor abban még gyorsabban meg is sütheted.

A Fibriya Péksütemény rostmix segítségével könnyed, gluténmentes finomságokat készíthetsz, tele rosttal, és a legjobb, hogy elképesztően alacsony szénhidráttartalommal!

Hozzávalók

Elkészítés lépésről lépésre

1. A tojásokat a sóval, a lecsöpögtetett tonhallal és az olívabogyóval keverd össze egy tálban.
2. Add hozzá a Fibriya Péksütemény rostmixet, és dolgozd simára a masszát.
3. Szilikon formába adagold.
4. Airfryerben 190 fokon 15 perc alatt, hagyományos sütőben 200 fokon kb. 25 perc alatt süsd készre.

Langyosan szeletelve a legfinomabb, de hidegen is remekül fogyasztható. Salátával, friss zöldségekkel vagy akár mártogatós mellé is szuper választás.

 

Ketogén tonhalas-olívás lepény: rostban gazdag, gluténmentes és villámgyorsan elkészíthető Fibriya Péksütemény rostmixből.

Mentsd el ezt a receptet a kedvenceid közé, ha tetszett! Fusd át a többi low-carb receptet is, és tárazz be az egészséges finomságokból!

A legfrissebb receptekért kövess minket instagramon is!

Az oldal tetejére