Barion Pixel
Az oldalunk használatával hozzájárulsz a cookie-k alkalmazásához, amelyekről bővebben olvashatsz az Adatkezelési Tájékoztatónkban.

Pekándió palacsinta

@kalivodatimi
Pekándió palacsinta - a liszt pekándióval lett helyettesítve
Ez a különleges palacsinta bármiféle liszt helyett pekándióval készült.

Hozzávalók:
▪️ 200 g pekándió aprítva
▪️ 50 g olvasztott vaj
▪️ 4 tojás
▪️ fél csomag sütőpor
▪️ édesítő ízlés szerint
▪️ Borchers Xilit vanillin vagy vanília aroma
▪️ citrom vagy narancshéj

Egy tálban mindent összekevertem. Alacsony hőfokon sütöttem kb 3 evőkanálnyi adagokban. Nekem működött plusz zsiradék hozzáadása nélkül is a sütés, de ez szerintem serpenyő függő is (gránit bevonatú serpenyőt használtam).

Kókuszvajat csurgattam a tetejére.

Mentsd el ezt a receptet a kedvenceid közé, ha tetszett! Fusd át a többi diétás desszert receptet is, és tárazz be az egészséges desszert ötletekből!

Az oldal tetejére