Barion Pixel
Az oldalunk használatával hozzájárulsz a cookie-k alkalmazásához, amelyekről bővebben olvashatsz az Adatkezelési Tájékoztatónkban.

Mandulalisztes gesztenyetorta

Mandulalisztes gesztenyetorta - a gesztenyepürével kevert mascarpone a tökéletes tortakrém!
Gesztenyepürével kevert mascarpone a tökéletes tortakrém! Egyszerű, nem lehet elrontani, és isteni finom!

Piskóta:
▪️ 100 g mandulaliszt
▪️ 100 g olvasztott vaj
▪️ 4 tojás
▪️ citromhéj
▪️ fél zacskó sütőpor
▪️ édesítő ízlés szerint
Minden összetevőt összekevertem egy tálban anélkül, hogy a tojások fehérjét külön felvertem volna. A masszát 28 cm-es tortaformában oszlattam el, és 180 fokon fél órán át sütöttem.

Krém:
▪️ 500 g mascarpone
▪️ 250 g 100%-os natúr gesztenyemassza
▪️ édesítő ízlés szerint

Egyszerűen csak mindent összekevertem egy tálban, és a kihűlt “piskótára” kentem. 

Mentsd el ezt a receptet a kedvenceid közé, ha tetszett! Fusd át a többi diétás desszert receptet is, és tárazz be az egészséges desszert ötletekből!

 

A legfrissebb receptekért kövess minket instagramon is!

Az oldal tetejére