
Ha okosan választod meg az alapot, a kedvenc olasz klasszikusod simán beleférhet az étrendedbe akkor is, ha szigorúan ketózol vagy fogyókúrázol. A Fibriya Pizzatészta rostmixszel a pizza új értelmet nyer: szinte teljesen szénhidrátmentes, gluténmentes és búzalisztmentes megoldás, amivel végre kompromisszumok nélkül élvezheted a házi pizzát.
Most mutatjuk, hogyan készítsd el otthon a diétás pizzát, amibe első falatra beleszeretsz.
A Fibriya rostkeverékek tökéletesen illeszkednek a low carb és ketogén életmódba is, és könnyű velük dolgozni. A végeredmény pedig mindig légiesen könnyű, puha, mégis laktató tészta. Igaz ez a pizza rostmixünkre is, amiből tökéletes diétás pizzát süthetsz elhanyagolhatóan alacson szénhidráttartalommal.
Hozzávalók
- 85 g Fibriya Pizzatészta Rostmix
- 2 tojás (M)
- 10 ml olíva olaj
- 80 ml víz
Elkészítés lépésről lépésre
Keverd össze a tojást, olajat és vizet. Fokozatosan adagold a rostkeveréket a nedves hozzávalókhoz, és dolgozd össze, amíg egynemű tésztát nem kapsz. Helyezd a tésztát sütőpapírra, és nedves kézzel formázd a kívánt vastagságúra. Melegítsd elő a sütőt 180 °C-ra. Süsd a pizzatésztát feltét nélkül 15 percig, majd tedd rá a kívánt feltéteket, és süsd felső sütési fokozaton, míg a sajt megpirul.
Mentsd el ezt a receptet a kedvenceid közé, ha tetszett! Fusd át a többi low-carb receptet is, és tárazz be az egészséges finomságokból!