Barion Pixel
Az oldalunk használatával hozzájárulsz a cookie-k alkalmazásához, amelyekről bővebben olvashatsz az Adatkezelési Tájékoztatónkban.

Datolyaszirupos zabkása

LAssan felszívódó szénhidrátokat tartalmazó reggeli
Nem csak finom, de remek választás egészséges édességként is, mert magas a rosttartalma, miközben lassan felszívódó szénhidrátokat tartalmaz.

 

A zabkása sokak kedvenc reggelije

Nem csak finom, de remek választás egészséges édességként is, mert magas a rosttartalma, miközben lassan felszívódó szénhidrátokat tartalmaz. Reggelire érdemes édesítés nélkül készíteni a zabkását is, mivel az édes íz fokozhatja az éhségérzetet, és a nap során hajlamosak lehetünk méginkább kívánni az édeset, de egy ilyen zabkása tökéletes desszert lehet a nap során.

Laktóz- és gluténmentes nyalánkság:

A következő recept egy datolyás változat, amiben a datolyaszirup kölcsönöz varázslatosan édes ízt a kásának, míg a kókusztej különleges aromát ad neki, és egyúttal laktózmentes alternatívát kínál.

Hozzávalók:
▪️ 200 ml kókusztej
▪️ fél bögre zabpehely
▪️ 1 evőkanál datolyaszirup

Elkészítés:

  1. Forrald fel a kókusztejet, majd keverd össze a zabpehellyel.

  2. Főzd néhány percig, amíg a zab megduzzad.

  3. Édesítsd datolyasziruppal ízlés szerint.

  4. Tálalásnál tegyél a tetejére friss vagy fagyasztott gyümölcsöket (mint például meggy, áfonya vagy eper), és szórd meg aprított mandulával vagy pisztáciával a ropogós textúráért.

IT'S US NATURBIT ZABPEHELY GLUTÉNMENTES 500G GYMBEAM BIO DATOLYASZIRUP 250ML

Mentsd el ezt a receptet a kedvenceid közé, ha tetszett! Fusd át a többi fitt reggeli receptet is, és tárazz be az egészséges reggeli ötletekből!

 

A legfrissebb receptekért kövess minket instagramon is!

Az oldal tetejére