Barion Pixel
Az oldalunk használatával hozzájárulsz a cookie-k alkalmazásához, amelyekről bővebben olvashatsz az Adatkezelési Tájékoztatónkban.

Kesudió palacsinta

Kesudió palacsinta - a lisztet finomra őrölt kesudióval helyettesítettem
Ehhez szükséged lesz valamilyen eszközre, amivel a kesudiót finom, lisztes állagúra tudod aprítani. Én ezt egy 4 pengés konyhai aprítóval könnyen meg tudtam oldani.

Hozzávalók:
▪️ 100 g kesudió finomra aprítva
▪️ Fél lime leve
▪️ Édesítő ízlés szerint
▪️ 3 tojás

Keverj össze mindent egy tálban, és 3-4 evőkanálnyi mennyiségekből süss vastagabb palacsintákat. Feltekerni nem lehet, de mint az amerikai palacsintát, úgy ezt is villával el lehet fogyasztani.

 

 

Mentsd el ezt a receptet a kedvenceid közé, ha tetszett! Fusd át a többi diétás desszert receptet is, és tárazz be az egészséges desszert ötletekből!

A legfrissebb receptekért kövess minket instagramon is!

Az oldal tetejére