Leírás
A nyírfacukor a kutatások során bizonyította, hogy nem csak fogvédő hatása miatt érdemes beépíteni az étrendbe, hanem diétás előnyei miatt is kitüntetett helyet foglal el az édesítőszerek között! Az Európai Unióban, Finnországban készített Xukor 100% nyírfacukrot tartalmaz. A nyírfacukor előállítása során a fa alapanyagú gyártás biztosíték a legmagasabb minőségre. Döntő részt nyírfából készítik és egy kevés bükkfát használnak fel a kinyerése során.
Felhasználásával mellékíz nélkül édesítheted az ételeidet és élvezheted fogyasztásának számos előnyét. A 7-es glikémiás indexű alapanyag nem vált ki inzulin választ a szervezetből. Mivel a gombák nem tudják lebontani, ezért a candida diéta esetén is kifejezetten ajánlott. Hátránya, hogy emiatt kelt tészták készítésére nem alkalmas. Meggátolja a szájban lévő baktériumok savtermelését, emiatt nem okoz fogszuvasodást. Mivel lassan bomlik le a szervezetben, az éhségérzetet is késlelteti.
A Xukor egyaránt kiváló különböző desszertek, fagylaltok, torták és fagylaltok alapanyagaként, valamint kitűnő ízesítő bármilyen ételhez és italhoz egyaránt. A hagyományos cukorhoz hasonlóan használhatod, így a receptek megváltoztatásával sem kell bajlódnod.
Kutyáknak és más kisállatoknak nem adható.
Nagyobb mennyiség fogyasztása hashajtó hatású!
Érdemes eleinte kisebb mennyiségekben hozzászoktatni a szervezetedet.
A xilit fogyasztása nem helyettesíti az egészséges életmódot és a változatos, kiegyensúlyozott étrendet.
Összetevők, tápértékek
Összetevők: 100% nyírfacukor
Átlagos tápérték | 100 g-ban |
Energia | 1004 kJ / 240 kcal |
Zsír | 0 g |
- amelyből telített zsírok | 0 g |
Szénhidrát | 100 g |
- amelyből cukrok | 0 g |
- amelyből poliolok | 100 g |
Fehérje | 0 g |
Só | 0 g |