Barion Pixel
Az oldalunk használatával hozzájárulsz a cookie-k alkalmazásához, amelyekről bővebben olvashatsz az Adatkezelési Tájékoztatónkban.
1.690 Ft
Menny.:db
Stabilizátorként és emulgeálószerként szolgál, amelyet számtalan fajta tésztához, gluténmentes finomságokhoz, vagy házi öntetekhez, jégkrémhez, és cukrászáruhoz felhasználhatsz.
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 1.690,00 Ft/100g
Várható szállítás: 2024. június 17.
Nem értékelt
Gluténmentes ketogén diéta low-carb diéta vegán

Wolfberry Xantángumi 100g

1.690 Ft
Menny.:db

Leírás

Xantángumi - poralapú stabilizátor és emulgeálószer gluténmentes finomságokhoz

A xantángumi egy íztelen és szagtalan por, amelyet szénhidrátból nyernek ki a Xanthomonas campestris segítségével. Stabilizátorként és emulgeálószerként szolgál, és nedvfelszívó képességének köszönhetően könnyen megköti a vizet, így javítja a gluténmentes termékekből álló tészta minőségét. Legfőképp a glutént helyettesíti, de használhatod hagyományos tortákhoz és süteményekhez is. A xantángumival a tészta könnyebb lesz, kevésbé morzsolódik, jobban megtartja formáját, és tovább megőrzi minőségét. A terméket liszttel kell elvegyíteni, és lehet használni kovászos tésztához, skót vajas kekszhez, piskótához, morzsolt, leveles és palacsintatésztához. Használhatod továbbá öntetek készítéséhez, húsokhoz való szószokhoz, egyéb szószokhoz, húsok tartósításához, házilag készített sonkához, jégkrémhez, vagy akár gumicukorhoz.

 

Xantángumi és előnyei

  • glutén helyettesítőjeként szolgál
  • íztelen és szagtalan por
  • stabilizátorként és emulgeálószerként szolgál
  • tésztákhoz és házi ételek készítéséhez lehet használni

Összetevők, tápértékek

Összetevők

Xantángumi  (E415) 100%.

                   

Tápanyagtáblázat

Tápérték 100 grammban
Energia  1317 kJ / 320 kcal
Zsír 0 g
   ebből telített zsírsavak 0 g
Szénhidrát 77 g
   ebből cukrok 0 g
Fehérje 7 g
3,5 g

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére