Leírás
Útifű maghéj - gluténmentes rost az emésztőrendszer egészséges működéséért
Az útifű maghéj egy kitűnő rost forrás, amely nem más mint indiai útifű maghéj őrlemény. Elsősorban arról ismert, hogy folyadék hatására a gyomorban többszörösére duzzad, így növeli a teltségérzetet. A Psyllium nem okoz emésztési problémákat és gluténmentes, ezért a gabonarost jó alternatívája lehet. Használhatod péksüteményekbe, kásákba vagy joghurtokba, azonban érdemes nagy mennyiségű vízzel fogyasztani, mert anélkül puffadást és székrekedést okozhat.
Az útifű maghéj előnyei
- kitűnő rostforrás
- számos ételhez felhasználható
- gluténérzékenyek számára is alkalmas
Összetevők, tápértékek
Összetétel
100% indiai útifű maghéj őrlemény.
Javasolt fogyasztás
Keverj el 1-2 teáskanálnyi útifű maghéjat 200 ml langyos vízben, teában vagy gyümölcslében, és hagyd állni 5 percig. Fogyaszd reggel vagy este étkezés előtt.
Tápérték táblázat
Tápértékek | 100 grammban |
---|---|
Energiaérték | 195 kJ / 46 kcal |
Fehérje | 2,8 g |
Zsírok | 0,8 g |
ebből telített zsírsavak | 0 g |
Szénhidrát | 7,8 g |
ebből cukrok | 1,14 g |
Rost | 84,1 g |
Allergén mentes.
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.