Leírás
BIO sütőpor - természetesen gluténmentes, nem tartalmaz foszfátokat
A foszfátmentes BIO sütőpor a sütemények és desszertek tömegének növelésére és állagának könnyedebbé tételére szolgál. Szén-dioxidot bocsát ki a tésztába, amely buborékokat hoz létre, amellyel tökéletesen szellősé teszi a tésztát. A por természetes úton gluténmentes. Íztelen és ugyanúgy használható, akárcsak a klasszikus sütőpor. Élesztő helyett is a tésztába tehetjük, amely nem kívánt ízt hagy maga után sütés közben.
A BIO sütőpor és annak előnyei
- BIO minőség
- növeli a tészta tömegét és könnyedebbé teszi az állagát
- glutén- és foszfátmentes
- élesztő helyett használható
Összetevők, tápértékek
Összetevők
BIO kukorica keményítő, 27,4% savanyúságot szabályozó anyag - borkőpor (dikálium-tartrát), nátrium-hidrogén-karbonát (szódabikarbóna - E500)
Tápérték táblázat
Tápérték | 100 g |
---|---|
Energia | 1004 kJ / 253 kcal |
Zsír | 0 g |
melyből telített zsír | 0 g |
Szénhidrát | 44 g |
melyből cukor | 0 g |
Fehérje | 0 g |
Só | 17.5 g |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.