Leírás
30%-kal csökkentett energia-, és 40%-kal csökkentett szénhidrát-tartalmú lekvár.
JAVASLAT: Kizárólag száraz, tiszta evőeszközökkel érintkezzen a lekvár, ne nyúljunk bele vizes, vajas, morzsás kanállal vagy késsel. A felhasználás után a fedelet szorosan visszacsavarva, mielőbb tegyük vissza a hűtőbe a terméket. A penészgomba elszaporodását a nedves, „szennyezett eszköz”, ill. a nem megfelelő zárás könnyen elősegíti.
Összetevők, tápértékek
Összetevők: Kajszibarack (50%), szőlőmust sűrítmény (25%), ivóvíz, sűrítő anyag (pektin)
Kajszibarack tartalom: 100 g termék 50 g kajszibarack felhasználásával készült.
Gyümölcsdarabokat tartalmaz.
Hőkezeléssel tartósítva.
Minőségét megőrzi: Felbontás után hűtőben (5-10 oC) tárolva 5 napig fogyasztható.
Tárolási feltételek: Száraz, hűvös, napfénytől védett helyen tárolandó. Felbontás után hűtőben (5-10 oC) tárolva 5 napig fogyasztható.
Átlagos tápérték 100g termékbenenergia | 460 kJ/108 kcal |
zsír | 0,7 g |
|
0 g |
szénhidrát | 23,8 g |
|
20,5 g |
rost | 1,5 g |
fehérje | 0,7 g |
só | < 0,01 g |
Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.
Mivel lekvárjaink nem kristálycukorral és azt helyettesítő Datolya sziruppal (az alacsony tápértékek érdekében) készülnek, édességszintjük alacsonyabb, ezért kiválóan alkalmasak főételek mellé szószként. Amennyiben a kész ételt, desszertet édesebben szeretnénk fogyasztani, por eritrittel vagy sziruppal javasoljuk kiegészíteni.