Barion Pixel
Az oldalunk használatával hozzájárulsz a cookie-k alkalmazásához, amelyekről bővebben olvashatsz az Adatkezelési Tájékoztatónkban.
1.590 Ft
Menny.:db
 Gluténmentes lisztek állagjavításához kiváló, segítségével gyúrhatóvá válnak a mentes lisztek.
 Tökéletes vegán, paleo, keto ételek sűrítéséhez is.
 Nagyon kis mennyiség is elegendő belőle (1-2 teáskanál).
Gyártó: Nature Cookta
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 1.590,00 Ft/100g
Várható szállítás: 2024. február 27.
(1)

Nature Cookta Konjac liszt 100g

1.590 Ft
Menny.:db

Leírás

Konjac liszt - Az ördögnyelv gyökeréből készült különleges sűrítőanyag

A kiváló sűrítő liszt, a Konjac liszt, az Ázsiából származó ördögnyelv gyökeréből készül, amely hosszú ideig a helyiek féltve őrzött titka volt. Ez az univerzálisan alkalmazható "mindenmentes" alapanyag könnyen beilleszthető bármelyik diétába, és segítségével utánozhatatlanul finom és különleges édességek, mártások készíthetők.

A Nature Cookta Konjac liszt nemcsak azok számára tökéletes választás, akik a paleolit, vegán, vegetáriánus vagy a PCO-sok diétáját követik, hanem azok számára is, akik figyelnek arra, hogy milyen ételeket fogyasztanak.

A konjac-glükomannán a keleti konyhában már ősidők óta ismert és használt összetevő. A termesztése legfőképpen Dél-Kelet Ázsiában és Amerikában történik olyan helyeken, ahol a környezetszennyezés vagy a levegőszennyezés minimális. Ezek a 800 méteres magasságokban található szubtrópusi hegyvidéki és dombvidéki területek.

A Nature Cookta Konjac liszt különlegessége a legfőbb alkotóelemében, a glükomannánban rejlik, mely kiváló vízmegkötő képességgel rendelkezik. Gazdaságos választás a főzelékek és mártások sűrítésére, a tészták és desszertek állagának javítására.

Fontos, hogy a konjac lisztet sűrítéshez először hideg vízzel keverjük el, majd azonnal öntsük a forró ételhez, így megakadályozzuk az ételben lévő konjac-glükomannán összecsomósodását. A Konjac liszt egy teáskanálnyi hozzáadásával kiváló állagú tésztákat készíthetünk bármilyen magliszthez. Az alkalmazásával a desszertek, pudingok és zselék tökéletes állagúak lesznek, a sütemények pedig lágyabb textúrát kapnak. Gazdaságossága abból adódik, hogy a nagyfokú sűrítőképessége miatt már kevés mennyiség is elegendő a finomságok készítéséhez.

Fontos megjegyezni, hogy a konjac liszt szárazon, magában történő fogyasztása elégséges folyadék hiányában nyelési nehézségeket okozhat!

A konjac liszt fogyasztása nem helyettesíti az egészséges életmódot és a változatos, kiegyensúlyozott étrendet.

Összetevők, tápértékek

Összetevők: 100% konjac liszt

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
2024. 01. 28. -
Igazolt vásárlás
Szuper
Az oldal tetejére