Barion Pixel
Az oldalunk használatával hozzájárulsz a cookie-k alkalmazásához, amelyekről bővebben olvashatsz az Adatkezelési Tájékoztatónkban.
1.399 Ft
Menny.:db
 Adalékanyagoktól mentes
 Sütéshez-főzéshez is használható
 Állagjavítóként is alkalmazható
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 559,60 Ft/100g
Várható szállítás: 2024. november 07.
Nem értékelt
Gluténmentes ketogén diéta low-carb diéta paleo diéta vegán

Nature Cookta Aszkorbinsav 250g

1.399 Ft
Menny.:db

Leírás

Az étkezési aszkorbinsavat gyakorlatilag mennyiségi korlátozás nélkül használhatjuk a sütés-főzés folyamán, tartósításkor egyaránt. Tökéletes alapanyag az ételek állagának javításához, limonádé készítéséhez is. Az aszkorbinsav tulajdonképpen a C-vitamin hétköznapi megnevezése. Az ételek ízesítéséhez kiváló konyhai alapanyagot számos zöldség és gyümölcs is magában rejti. A Nature Cookta Aszkorbinsav 100%-ban természetes, étkezési célokra alkalmas L-aszkorbinsavat tartalmaz. A konyhában a kenyérfélék sütése folyamán egy kávéskanál C-vitamin alkalmazása javasolt, hozzáadásával nyújthatóbb állagú tésztát kapunk, sütés után pedig a kenyér, pékáru kevésbé morzsálódik.

Az aszkorbinsav kedvelt alapanyag a befőzés folyamán is. Használhatjuk természetes tartósítószerként, hiszen hozzáadásával meg tudjuk előzni a gyümölcsök megbarnulását. Az aszkorbinsav és szódabikarbóna egyenlő arányú összetételével élesztőt kaphatunk. Az aszkorbinsav és a szódabikarbóna 2:1 arányú keverékével pedig megszüntethető a keverék savassága. Könnyen oldódik vízben is, így nagyon ízletes limonádékat készíthet a családjának, vendégeinek.

Aszkorbinsav a konyhában

Mit keres a C-vitamin a fűszeres polcon?

  • Az aszkorbinsavnak nem csak a gyógyszeres fiókban kell helyet kapnia, hanem a fűszerek közül sem hiányozhat! Sőt mi több, süteményekben egyenesen kötelező elem, de nem a C-vitamin bevitel miatt, hanem azért, mert ez egy nagyon hatékony állagjavító alapanyag!
  • Elképesztő puhává teszi a süteményeket, sokkal teltebb, lágyabb tésztát eredményez. Egy kiskanállal adj hozzá a nyers tésztához, és figyelj, miként varázsolja el a süteményedet!
  • Az aszkorbinsav az egyik legkiválóbb tartósítószer! Ha gyümölcssalátát készítesz, ki ne hagyd belőle, mert segít hosszan megőrizni a gyümölcsök frissességét, megakadályozza a barnulásukat.
  • Italokat is készíthetsz vele, hiszen citrusos íze remekül kiegészíti a limonádét vagy a teát is! Sosem volt ennyire egyszerű a C-vitamin bevitel, csak készíts egy finom teát, és ízesítsd meg vele.
  • Sós, fűszeres ételekhez is adhatsz aszkorbinsavat. Varázslatosan finomak lesznek a fűszeres ételek is tőle, a húsokat pedig puhábbà teszi.

Szerezd be a Nature Cookta étkezési aszkorbin savat a Fittpiacon, és fedezd fel a sokoldalú felhasználhatóságát!

Összetevők, tápértékek

Összetevők: 100% L-aszkorbinsav

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére