Különleges, rebarbarás finomság, ami akár gofriként is megsüthető, de tökéletes piskóta tortához is.
Kuglóf:
▪️ 400 g mandulaliszt
▪️ 2 db tojás
▪️ Fél zacskó sütőpor
▪️ Édesítő ízlés szerint
Ezeket egy tálban összekevertem. A tojásfehérjét nem vertem fel külön.
▪️ 5 szál rebarbara
▪️ 100 g vaj
A feldarabolt rebarbarát a vajban addig sütöttem, míg rostjaira esett szét. Ezt is hozzákevertem a tésztához, majd a kuglófsütőben megsütöttem.
Krém:
▪️ 250 g mascarpone
▪️ Édesítő (lehetőleg stevia vagy eritrit) ízlés szerint
Mandulás rebarbarás kuglóf: mutatjuk videón is!
Mentsd el ezt a receptet a kedvenceid közé, ha tetszett! Fusd át a többi diétás desszert receptet is, és tárazz be az egészséges desszert ötletekből!