Barion Pixel
Az oldalunk használatával hozzájárulsz a cookie-k alkalmazásához, amelyekről bővebben olvashatsz az Adatkezelési Tájékoztatónkban.

Mandulás, rebarbarás kuglóf

Mandulás, rebarbarás kuglóf - tésztája tökéletes gofrihoz vagy piskótához is
Különleges, rebarbarás finomság, ami akár gofriként is megsüthető, de tökéletes piskóta tortához is.

Kuglóf:
▪️ 400 g mandulaliszt
▪️ 2 db tojás
▪️ Fél zacskó sütőpor
▪️ Édesítő ízlés szerint
Ezeket egy tálban összekevertem. A tojásfehérjét nem vertem fel külön.

▪️ 5 szál rebarbara
▪️ 100 g vaj
A feldarabolt rebarbarát a vajban addig sütöttem, míg rostjaira esett szét. Ezt is hozzákevertem a tésztához, majd a kuglófsütőben megsütöttem.

Krém:
▪️ 250 g mascarpone
▪️ Édesítő (lehetőleg stevia vagy eritrit) ízlés szerint

Mandulás rebarbarás kuglóf: mutatjuk videón is!

 

Mentsd el ezt a receptet a kedvenceid közé, ha tetszett! Fusd át a többi diétás desszert receptet is, és tárazz be az egészséges desszert ötletekből!

 

A legfrissebb receptekért kövess minket instagramon is!

Az oldal tetejére