Barion Pixel
Az oldalunk használatával hozzájárulsz a cookie-k alkalmazásához, amelyekről bővebben olvashatsz az Adatkezelési Tájékoztatónkban.

Konjac tészta csomag - Olasz

Szeretnél lefaragni a fölösleges kalóriákból?

Még a tésztaételek kalóriáját is jelentősen csökkentheted, és mindemellett az ételed továbbra is finom és laktató marad! Nincs más teendőd, mint a búzalisztes tésztát konjac lisztesre cserélni, ha szeretnél szemtelenül sok kalóriát megspórolni. Nincs titok, a Slendier bio konjac üvegtészta a konjac növény (glükomannán) gyökerének a lisztjéből készül, ami elképesztően alacsony kalóriatartalmú, de növényi rostokban gazdag, és hihetetlen hosszan eltelít. A konjac tészta (más néven slim pasta vagy shirataki tészta) szénhidrátmentes, így nem hat kedvezőtlenül a vércukorszintre. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően ez a tészta cukorbetegek számára is nagyszerű választás. A konjac tészta cseles megoldás azok számára, akik imádják a tésztaételeket, de fogyókúra miatt szigorúan figyelnek a kalóriákra. 

Pillanatok alatt kész, meg sem kell főznöd a konjac tésztát!

A Slendier bio konjac tészta már előfőzött állapotban kerül a csomagolásba. Különösebb teendőd nincs is vele, mint hogy alaposan leöblíted tésztaszűrőben, csapvíz alatt. Öblítés után a tészta szagtalan és íztelen lesz, ne lepjen meg tehát az illat, amit felbontáskor érzel! A leöblített tészta máris fogyasztható, de fel is melegítheted, esetleg serpenyőben átforgathatod némi zsiradékon. 

A konjac tészta sikere az ördögnyelvben rejlik:

Az ördögnyelv vagy más néven konjac liszt nagy elismerésnek örvend a fogyókúrázók körében. Ez a lisztféle különleges, vízben oldódó élelmi rost, az emberi szervezet számára nem emészthető szénhidrát, így alacsony szénhidráttartalmú (low carb) diétában, valamint ketogén diétában is megengedett alapanyag. Hosszan tartó teltségérzetet okoz, így segít a kalóriadeficit betartásában.

Az oldal tetejére