Rebarbara zselé:
▪️ 5-6 szál rebarbara, aminek a piros részét felvágjuk ujjnyi vastag szeletekre
▪️ 150 ml víz
▪️ fél lime leve
▪️ édesítő ízlés szerint
▪️ Agar-agar vagy zselatin (én a Vita2You agar-agarból 1 teáskanállal tettem bele)
Addig főzzük, amíg a rebarbara rostjaira szétfő. Ez csak 5-6 perc.
Fehér krém:
▪️ 250 g mascarpone
▪️ édesítő
Csak összekeverjük, és kész
Alap:
▪️ 100 g vaj olvasztva
▪️ 100 g őrölt mandula
▪️ fél lime leve
▪️ édesítő
Szintén csak keverést igényel, és 10-15 percre hűtőbe tesszük, mielőtt rétegezzük a krémekkel.
Szeletelés előtt legalább egy órát pihentesd a hűtőben!
Keto rebarbara torta: mutatjuk videón is!
Mentsd el ezt a receptet a kedvenceid közé, ha tetszett! Fusd át a többi diétás desszert receptet is, és tárazz be az egészséges desszert ötletekből!