Barion Pixel
Az oldalunk használatával hozzájárulsz a cookie-k alkalmazásához, amelyekről bővebben olvashatsz az Adatkezelési Tájékoztatónkban.

Keto rebarbara torta

Cukormentes, gluténmentes, tojásmentes keto rebarbara torta
Igazi tavaszi-nyári desszertkülönlegesség rebarbarából! Cukormentes, gluténmentes, tojásmentes, és sütő sem kell hozzá, és még ketogén diétát folytatók is fogyaszthatják. Nagyon hamar elkészül, nem lehet elrontani.


Rebarbara zselé:
▪️ 
5-6 szál rebarbara, aminek a piros részét felvágjuk ujjnyi vastag szeletekre
▪️ 150 ml víz
▪️ fél lime leve
▪️ édesítő ízlés szerint
▪️ Agar-agar vagy zselatin (én a Vita2You agar-agarból 1 teáskanállal tettem bele)
Addig főzzük, amíg a rebarbara rostjaira szétfő. Ez csak 5-6 perc.

Fehér krém:
▪️ 
250 g mascarpone
▪️ édesítő
Csak összekeverjük, és kész

Alap:
▪️ 
100 g vaj olvasztva
▪️ 100 g őrölt mandula
▪️ fél lime leve
▪️ édesítő
Szintén csak keverést igényel, és 10-15 percre hűtőbe tesszük, mielőtt rétegezzük a krémekkel.

Szeletelés előtt legalább egy órát pihentesd a hűtőben!

A rebarbara agar agarral lett zselésítve a torta tetejére Keto rebarbara torta szelet

Keto rebarbara torta: mutatjuk videón is!

 

 

Mentsd el ezt a receptet a kedvenceid közé, ha tetszett! Fusd át a többi diétás desszert receptet is, és tárazz be az egészséges desszert ötletekből!

A legfrissebb receptekért kövess minket instagramon is!

Az oldal tetejére