Barion Pixel
Az oldalunk használatával hozzájárulsz a cookie-k alkalmazásához, amelyekről bővebben olvashatsz az Adatkezelési Tájékoztatónkban.

Egy jól összeállított étrend teljeskörű támogatást nyújt a szervezetnek, ellátja azt vitaminokkal, ásványi anyagokkal, és mellőzi az üres kalóriákat, hogy tökéletes üzemanyagként szolgáljon számunkra. Ám manapság nehéz minden vitaminból és ásványi anyagból ételeinkkel elegendő mennyiséget magunkhoz venni, ezért a kirobbanó egészséghez szükségünk lehet bizonyos étrendkiegészítők szedésére, hogy az esetleges hiányállapotokat el tudjuk kerülni.
Immun csomagunk csupa olyan étrend-kiegészítőt tartalmaz, melyek abban segíthetnek, hogy immunrendszered rendkívül komplex működése ne boruljon fel, így többek között képes legyen védelmet nyújtani számodra vírusok és baktériumok ellen is, illetve betegségek kialakulásának megelőzésében játszott aktív szerepét fenn tudja tartani.
- A D3-vitamin és K2-vitamin együttes szedése a legideálisabb ennek a két vitaminnak a pótlására, hiszen segítik egymás hasznosulását. Együtt komplex támogatást nyújtanak a szervezet optimális működéséhez. Legfőbb támogatói az immunrendszerünknek, és támogatják a szív és érrendszer egészségét. Erősítik a csontozatot és segítenek megelőzni a menopauza utáni csontritkulást. A K2 segít beépíteni a kalciumot a csontokba, míg a D3 a vérben való felszívódást fokozza.
- A Freyagena Cocos-Iso izotóniás italpor egy kompromisszmok nélküli, egyedülálló izotóniás ital hozzáadott cukor vagy édesítőszer nélkül. A termék nem tartalmaz semmiféle adalékanyagot és egyéb ízesítést, így akár teához vagy kávéhoz is adható.
- Az omega 3 egy esszenciális zsírsav, ami elsősorban az agy, idegrendszer, szív és érrendszer egészségét támogatja. Hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához, ízületeink egészségéhez, és gyulladáscsökkentő hatásával számos betegség kialakulásának megelőzésében segíthet.
- A C-vitamin (aszkorbinsav) az egyik legfontosabb vitamin, ami nélkülözhetetlen az emberi szervezet számára. Hiánya rettentő sok problémát okoz, például az immunrendszer normál működését súlyosan veszélyezteti, de a gyulladások leküzdésében is elengedhetetlenül nagy szerepet játszik a megfelelő C-vitamin bevitel. Antioxidáns hatással is rendelkezik, véd a szabadgyökök káros hatásaival szemben, így a rákmegelőzés érdekében, de rákbetegség kezelés mellett is fontos szedni. Hozzájárul a természetes kollagén-termelés fokozásához, de az étrendkiegészítőként fogyasztott kollagén felszívódásához is. Szerepet játszik a hormonegyensúly fenntartásában, az egészséges anyagcsere folyamatokban, valamint a sebgyógyulásban és regenerálódásban.

Az oldal tetejére