Barion Pixel
Az oldalunk használatával hozzájárulsz a cookie-k alkalmazásához, amelyekről bővebben olvashatsz az Adatkezelési Tájékoztatónkban.

Gluténmentes péksütik, kenyerek és főzelékek csomag

Ez a csomag tartalmaz mindent, amivel elkészítheted a tökéletes gluténmentes péksüteményeidet és kenyereket is, melyek szénhidráttartalma is messze a legjobb, legkedvezőbb lesz! Viszlát glutén és viszlát szénhidrátbomba, helló egészséges ételek! Sűrítsd leveseidet és főzelékeidet is ezekkel a reform alapanyagokkal, és tégy egy óriási lépést az egészséges táplálkozás felé rostban gazdag, gluténmentes, alacsony szénhidráttartalmú alapanyagokkaL
- A bambuszrost liszt szénhidrát- és gluténmentes, vegán, egészséges és értékes élelmirostforrás. Rendkívül sokoldalú, kellemetlen mellékízektől mentes lisztféle, ami alacsony szénhidráttartalmú étrendre épülő diétákban nagyszerű alternatíva sütemények és kenyerek sütéséhez. Ez a bambuszrostokból készült, finomra őrölt por megfelelő lisztféle lisztérzékenyeknek és magas koleszterinszinttel küzdőknek is.
- A Borchers bio arany lenmagliszt csökkentett zsírtartalmú és élelmi rostban gazdag, melynek köszönhetően sok folyadékot képes felszívni. A lenmagliszt természetes módon támogatja az emésztést. A benne található rost és magas fehérjetartalom miatt a lenmagliszt nagyon népszerű a vegetáriánus és a vegán konyhában. Tökéletes a mártások, desszertek sűrítésére. Ideális kiegészítő müzlikhez vagy turmixokhoz. Enyhén diós íze miatt a lenmagliszt kiválóan alkalmas sütemények, valamint kenyerek készítéséhez is.
- Kiváló sűrítőanyag, amely tulajdonságnak köszönhetően egészséges módon elkészített főzelékekben is kiválthatjuk vele már egészen kis mennyiséggel a búzalisztet, de még a tojást is képes helyettesíteni. Mivel nagyon erős zselésítő tulajdonsággal bír, zselatin helyett is használhatjuk. Sütemények alapanyaga is lehet. Mivel gluténmentes, így cölikáliával küzdők is biztonsággal fogyaszthatják.
- Vita2You konjac liszt kiemelkedő vízmegkötő képességének köszönhetően kiváló alapanyag ételek sűrítéséhez, zselésítéséhez, valamint maglisztekhez adva javítja, búzaliszthez hasonlóvá teszi azok állagát. Alacsony glikémiás indexű, alacsony kalória-, szénhidrát- és zsírtartalmú lisztféle. Mindössze 2-3 g konjak liszt hozzáadására van szükség levelesek, főzelékek, pudingok sűrítéséhez attól függően, hogy milyen állagot kívánunk. Magliszttel készült süteményekbe is elegendő ilyen csekély mennyiség.

Az oldal tetejére