Barion Pixel
Az oldalunk használatával hozzájárulsz a cookie-k alkalmazásához, amelyekről bővebben olvashatsz az Adatkezelési Tájékoztatónkban.

Gluténmentes májgaluska

@kalivodatimi
Gluténmentes májgaluska - a galuska lenmagliszttel készült

A lenmagliszt az egyik leginkább sokoldalú gluténmentes, alacsony szénhidráttartalmú lisztféle, ugyanis nem csak süteményekben remekel, de sós ételekben is. Használhatjuk akár főzelékek sűrítésére is, és annak érdekében, hogy ne kelljen lemondanunk a levesekben a tésztafélékről, készülhet vele diétába beilleszthető galuska is.

Íme a májgaluska receptje:

▪️100 g májpástétom
▪️2 tojás
▪️2 evőkanál lenmagliszt
▪️Ízlés szerint fűszerezhető.
Simára keverjük, és a forrásban lévő levesbe szaggatjuk.

Gluténmentes májgaluska - lenmagliszttel készülhet diétába beilleszthető galuska is Gluténmentes májgaluska - zöldségleveshez is nagyon jól passzol

Lenmaglisztes májgaluska: mutatjuk videón is!

 

 

Mentsd el ezt a receptet a kedvenceid közé, ha tetszett! Fusd át a többi low-carb főétel receptet is, és tárazz be az egészséges recept ötletekből!

Az oldal tetejére