Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
20.000 Ft
Menny.:db
 Igényes pdf dokumentum.
 Egyedi azonosítóval ellátva.
 Felhasználáskor ingyenes szállítást biztosít.
 Email-ben küldjük.
Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt

Elektronikus ajándékkártya - 20.000 Ft

20.000 Ft
Menny.:db

Leírás

ELEKTRONIKUS AJÁNDÉKUTALVÁNY VÁSÁRLÁS ÉS FELHASZNÁLÁS

Elektronikus ajándékutalvány vásárlása
Az elektronikus ajándékutalványunk egy igényesen megszerkesztett dokumentum, ami akár kinyomtatva is átadható ajándékozottadnak, de email-ben vagy szöveges üzenetben is meglepheted vele. Megrendelésed bankkártyával vagy banki átutalással fizetendő, utánvétes kiszállítására nincs lehetőség, mivel nem fizikai kártya, nem nyomtatott. Amennyiben más termékeket is szeretnél vásárolni, kérjük, azt külön rendelésben add le.
A rendelés véglegesítését követően egy azonosító kóddal ellátott pdf fájlt tartalmazó levelet küldünk a vásárlás során megadott e-mail címre.

Ajándékutalvány felhasználása
Az ajándékutalvány kizárólag a Fittpiac.hu webáruházban használható fel, termék és átvételi mód korlátozása nélkül. Az ajándékutalvány a leadott megrendelésre ingyenes kiszállítástbiztosít..
Az ajándékutalvány készpénzre nem váltható, a felhasználása csak egy összegben lehetséges, a fel nem használt összegrész elvész.
Ha a választott termék vagy termékek ára meghaladja a kártyán feltüntetett összeget, a fennmaradó részt a megrendelő a rendelés végén bankkártyával vagy banki átutalással, illetve utánvétes fizetéssel egyenlítheti ki.
Az utalvány összege a vásárlás során a Pénztárban, a kuponkód mezőbe beírt kóddal használható fel, a “Beváltás” gomb megnyomását követően.
Kérjük gondosan őrizd az utalvány azonosító kódját, mert az illetéktelen felhasználásból fakadó kárért felelősséget nem tudunk vállalni.
Az ajándékutalvány és a rajta szereplő azonosító kód fél évig érvényes, ezt követően az utalvány és a kártyán szereplő összeg felhasználása nem lehetséges.
A rendelés véglegesítését követően nincs mód az ajándékutalványon szereplő összeg utólagos beszámítására.
Az utalványon szereplő kód kizárólag egy alkalommal használható fel, a rendelés véglegesítésével érvényét veszti.
Amennyiben a vásárló a vásárlás során meggondolja magát, visszavonhatja a korábban beírt azonosító kódot a rendelés véglegesítése előtt.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére