Barion Pixel
Az oldalunk használatával hozzájárulsz a cookie-k alkalmazásához, amelyekről bővebben olvashatsz az Adatkezelési Tájékoztatónkban.

Édes élvezetek hozzáadott cukor nélkül csomag

Ha a legkiválóbb, legjobb alternatívát keresed az egészségtelen, cukros édességek kiváltására, akkor az eritrit és stevia édesítőkkel készült desszertkülönlegességekben nem fogsz csalódni! Ezek a csokik és lekvárok hozzáadott cukor helyett a legegészségesebb, növényi alapú édesítőszerrel készültek. Az eritrit és stevia képes a cukor édességét kölcsönözni az ételeknek anélkül, hogy kedvezőtlen hatást gyakorolnának a vércukorra, és hozzájárulnának az elhízáshoz. Ezeket a nyalánkságokat tehát akkor is fogyaszthatod, ha éppen fogyni szeretnél. Természetesen a mértékletesség itt is fontos, hiszen a fogyás kulcsa alapvetően a kalóriadeficit!
- A Simply Keto lekváralternatívái cukor hozzáadása nélkül készülnek, eritrittel édesítve. Gyümölcsös és édes, alacsony szénhidráttartalmú diétában is fogyasztható lekvárok.
- A Simply Keto csokoládékülönlegességei cukor nélkül, eritrit-stevia keverékkel édesítve készülnek. Fogyaszthatóak alacsony szénhidráttartalmú és ketogén diétában is. A felszívódó szénhidráttól mentes, nulla kalóriás eritrit-stevia édesítőnek köszönhetően nem csak szénhidrátszegény csokoládék, hanem kalóriaszegények is.

Az oldal tetejére