Barion Pixel
Az oldalunk használatával hozzájárulsz a cookie-k alkalmazásához, amelyekről bővebben olvashatsz az Adatkezelési Tájékoztatónkban.
1.140 Ft
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Beszerzés alatt
Várható szállítás: 2025. május 06.
Nem értékelt
Gluténmentes vegán

Eden Premium Tesók kölestészta fehérjében gazdag orsó 200g

1.140 Ft
Menny.:db

Leírás

Gluténmentes kölestészta hozzáadott fehérjével

Az Eden Premium tészták saját recept alapján készülnek tésztaüzemünkben. Kellemes ízét a sárga batátalisztnek köszönheti, állagát főzés után is megtartja. A tésztához nem használtunk tojást és szóját sem.

A köles könnyen emészthető, tápértéke mégis magas. Beltartalmi értékei miatt érdemes lehet az étrendbe iktatni. A köles természetéből eredően gluténmentes és általában jelentős mennyiségű esszenciális aminosavat tartalmaz.

A borsófehérje jól kiegyensúlyozott aminosavprofillal és magas lizinszinttel rendelkezik. Tápértékének és egészségügyi előnyeinek köszönhetően a borsófehérje új és hatékony alternatívaként használható az állati fehérjék helyettesítésére a funkcionális élelmiszerekben.

Az útifű maghéj jó rostforrás lehet a mindennapokban. Magas rosttartalmú élelmiszerek fogyasztásával jót tehetünk emésztésünknek, lassíthatjuk a szénhidrátok felszívódását.

Elkészítési javaslat: Forrásban lévő vízben, alacsony hőfokon 3-5 percig főzzük, ha kész leszűrjük és bő vízzel öblítjük. Ízlés szerint tálaljuk. Jó étvágyat!

Összetevők, tápértékek

Összetevők: kölesliszt (66%), borsófehérje, ivóvíz, sárgabatáta-liszt, útifű maghéj liszt

Átlagos tápérték 100 g termékben
Energia 1407 kJ / 333 kcal
Zsír 3,0 g
-amelyből telített zsírsavak 0,6 g
Szénhidrát 54 g
-amelyből cukrok 1,8 g
Rost 9,9 g
Fehérje 18 g
0,02 g


Tárolás: száraz, hűvös, napfénytől védett helyen 

Gluténmentes termékeket előállító üzemben készült.

Allergén információ: A termék dióféléket is feldolgozó üzemben készült. Nyomokban mustárt és szezámmagot tartalmazhat.

Származási hely: Magyarország

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére