Az alap:
▪️ 50 g sótlan pisztácia aprítva
▪️ 3 csapott evőkanál kókuszreszelék
▪️ 70 g olvasztott vaj
▪️ édesítő ízlés szerint (nálam 40 g stevia-eritrittel keverék került bele)
A hozzávalókat keverd össze, és a masszát oszlasd el egy kis méretű (17 cm) sütőforma alján. Alaposan nyomkodd le. - amíg a krémet összekevered, addig az alapot tedd a fagyasztóba.
A krém:
▪️ 250 g mascarpone
▪️ Borchers Xilit vanillin vagy vanília aroma
▪️ édesítő (30g stevia-eritrittel keverék)
A hozzávalókat keverd össze, és adagold a sütőformába. Simítsd el egyenletesre.
Sárgadinnye szeletekkel borítsd a tetejét, pisztácia darabokkal szórd meg és tortazselével vagy agar-agaros zselével öntsd le.
Szeletelés előtt hagyd állni legalább 2 órát a hűtőben.
Mentsd el ezt a receptet a kedvenceid közé, ha tetszett! Fusd át a többi diétás desszert receptet is, és tárazz be az egészséges desszert ötletekből!