Leírás
Felhasználás: Bármilyen liszthez hozzákeverve a szénhidráttartalom csökken, növeljük a rostbevitelt. A benne lévő természetes enzimek javítják a tészta szerkezetét, növelik a térfogatát. Adagolás: 10% lisztre számítva
Összetevők, tápértékek
Összetevők: bambuszrost, lisztkezelőszer: aszkorbinsav, enzimek, vitamin C (L-aszkorbinsav)
Átlagos tápértékadatok | 100g termékben: |
Energia | 838 kJ / 200 kcal |
Zsír | 0,2 g |
- amelyből telített zsírsavak | 0 g |
Szénhidrát | 3,7 g |
- amelyből cukrok | 0,1 g |
Rost | 90,7 g |
Fehérje | 0,1 g |
Só | 0,18 g |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.