Leírás
A csicseriborsó liszt számos ételben megbízható alternatíva búzaliszt helyett.
Segítségével könnyedén kiiktathatjuk étrendünkből a hagyományos finomlisztet, ugyanis a csicseriborsóból készült liszt nem csak kenyerekhez és süteményekhez tökéletes, de még sűríthetünk is vele például főzelékeket vagy süthetünk vele gluténmentes palacsintát!
Különleges, karakteres ízének köszönhetően fűszerezi is az ételeket!
Diós, földes aromája egyszerűen páratlan! Színt visz bármilyen ételbe, igazi kulináris élményt okoz keleties ízvilágával. Nem csak azoknak ajánlott, akik gluténmentes lisztet keresnek, hanem mindenkinek, aki igazán szereti a mediterrán ételeket, indiai, arab konyhát, a falafelt és a humuszt!
Viszlát finomliszt, üdv csicseriborsó liszt!
A csicseriliszt az egyik legnépszerűbb reform liszt a gluténmentes és vegán konyhában. Ég és föld a különbség közte és a búzaliszt között, mivel a csicseriborsó liszt remek fehérjeforrás, vitaminokban és ásványi anyagokban különösen gazdag alapanyag. Roppant tápláló lisztféle, de mindezek mellett az emésztésre is különösen jó hatást gyakorol.
Összetevők, tápértékek
Összetevők: csicseriborsó 100%
Átlagos tápérték | 100 g termékben: |
Energia | 1347 kJ/322 kcal |
Zsír | 6,0 g |
- amelyből telített | 0,7 g |
Szénhidrát | 44,5 g |
- amelyből cukrok | 10,7 g |
Rost | 17,0 g |
Fehérje | 21,7 g |
Só | 0,15 g |
Allergén: nincs
Tárolás: Napfénytől védett, száraz hűvös helyen tárolandó.